خپولک یا گُت گُتو یک غذای محلی لذیذ بندرماهشهر
خپولک یا گُتگتو یک غذا و پیش غذای محلی بندر ماهشهر است که میتواند در دسته فستفود و حتی شیرینی ها جای گیرد. خپولک هم به عنوان غذا و هم به عنوان پیش غذا مصرف میشود و طعم بسیار لذیذی دارد. عده ای خپولک یا گتگتو را با سمبوسه مقایسه میکنند و به آن پیراشکی
خپولک یا گُتگتو یک غذا و پیش غذای محلی بندر ماهشهر است که میتواند در دسته فستفود و حتی شیرینی ها جای گیرد. خپولک هم به عنوان غذا و هم به عنوان پیش غذا مصرف میشود و طعم بسیار لذیذی دارد.
عده ای خپولک یا گتگتو را با سمبوسه مقایسه میکنند و به آن پیراشکی خپولک میگویند آن را مفید تر و خوشمزه تر از سمبوسه میدانند.
ماده اصلی خپولک یا گُتگتو گیاهی خودرو به نام “گُتگتو” میباشد که در دشت های جنوبی خوزستان میروید.
برای تهیه خپولک، گیاه گتگتو را همراه با کشمش یا زرشک تفت میدهند و آنرا داخل خمیر معمولی ( آرد گندم و آرد سفید) میگذارند و خمیر را میبندند و آنرا کمی فشار میدهند تا مسطح شود و خمیر را سرخ میکنند.
یک نوع دیگر از پخت هم به این صورت است که خمیر را در تنور قرار میدهند که به آن خپولک تنوری میگویند و نسبت به نوع سرخ شده سالم تر است.
میتوان خمیر آن را قبل از سرخ کردن با کنجد تزیین کرد که طعم فوق العاده ای به خود بگیرد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰